Roger Ruud: - Jeg kom til verden naken og tannløs. Føler meg like naken nå

Skriver på Facebook om den fortvilte situasjonen.

GJEST:  Roger Ruud er til stede under Hoppuka i Tyskland og Østerrike. Her på sletta i Garmisch-Partenkirchen. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
GJEST: Roger Ruud er til stede under Hoppuka i Tyskland og Østerrike. Her på sletta i Garmisch-Partenkirchen. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Den tidligere storhopperen Roger Ruud (57) opplevde marerittet da huset hans brant ned til grunnen lille julaften. Det eneste han har igjen er klærne han går og står i.

Nyttårsaften snakket Ruud om marerittet til Dagbladet. Han er invitert som gjest i Garmisch-Partenkirchen av arrangøren i forbindelse med Nyttårhopprennet i dag. Etter intervjuet med Dagbladet skrev Ruud en lang melding til sine venner på Facebook.

- Naken, tannløs og med lite hår kom jeg til verden. Føler meg like naken nå, sier Ruud, som herjet i hoppbakkene på 80-tallet. De siste åra er han kjent fra blant annet «Mesternes mester» på NRK.

Duppet av Ruud hadde bodd i huset på Skreia sør for Gjøvik siden 80-tallet. Det var da han duppet av i 16.30-tida lille julaften at helvetet brøt løs. Et rolig ettermiddagsstund ble forvandlet til et inferno.

- Jeg følte meg helt maktesløs under brannen. Jeg prøvde å tenke på hva jeg kunne gjøre for å redde ting. Men jeg klarte ikke å redde noe som helst, sier Ruud til Dagbladet. Han vet ikke hva som startet den eksplosive brannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer