Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rogerio Ceni passerte Chilavert

Sao Paolo-keeperen har scoret 64 mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sao Paolo spilte 2-2 mot Cruzeiro i natt, og trygget med det ledelsen i den brasilianske tittelkampen, ettersom Santos tapte mot Vasco da Gama og Internacional spilte uavgjort mot Palmeiras.

Det mest oppsiktsvekkende fra serielederens kamp er likevel at det var keeper Rogerio Ceni som sto for begge scoringene.

Først slapp han inn et sjølmål fra Alex Silva, før han ga retur på skuddet til Michel, som deretter satte inn 2-0.

Så startet Ceni opphentingen: Først reddet han straffesparket til Wagner.

Tre minutter før pause scoret Ceni på frispark. Det var hans 63. mål i karrieren, og dermed var han ett mål foran Paraguays legendariske keeper og frisparkekspert Jose Luis Chilavert.

Og da Sao Paolo fikk straffe, kom Rogerio Ceni igjen fram og satte iskaldt inn utlikningen.

- Det var fint å få rekorden, men det som virkelig skaper historie er å vinne titler. Det er det som har gitt med den største tilfredsstillelsen i mine år i Sao Paulo, sier Ceni ifølge Reuters.

MÅLFARLIG MÅLMANN: Rogerio Ceni scoret karrierens 63. og 64. mål i går. Dermed er han alene verdens mestscorende fotballkeeper. Her feirer han en scoring mot Santos i april i år.