Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rogne i Celtic-samtaler om ny kontrakt

Har ett år igjen.

ETT ÅR IGJEN: Skotske Celtic har innledet samtaler med midtstopperen Thomas Rogne om ny kontrakt. Rogne er inne i sitt siste kontraktsår med Glasgow-klubben. Foto: REUTERS/Bjorn Lindgren/Scanpix Sweden
ETT ÅR IGJEN: Skotske Celtic har innledet samtaler med midtstopperen Thomas Rogne om ny kontrakt. Rogne er inne i sitt siste kontraktsår med Glasgow-klubben. Foto: REUTERS/Bjorn Lindgren/Scanpix Sweden Vis mer

Skotske Celtic har innledet samtaler med midtstopperen Thomas Rogne om ny kontrakt.

Rogne er inne i sitt siste kontraktsår med Glasgow-klubben. Celtic ønsker å beholde den tidligere Stabæk-spilleren.

- Det har vært noen samtaler, og min agent kommer snart over igjen. Jeg trives her, men vi må se hva som skjer. Jeg tror Celtic vet at jeg ønsker å bli, og jeg føler at de også ønsker meg. Dersom det er slik, burde dette være en formalitet, sier Rogne til Daily Record.

22-åringen er ikke med i landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Island og Slovenia. I stedet skal stopperen spille for U21-landslaget i EM-kvalifiseringskampene mot Belgia (6/9) og England (10/9).

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media