Rogne-scoring hjalp ikke for Celtic i «Old Firm»

Glasgow Rangers nektet Celtic gullfeiring på deres hjemmebane.

SCORING TIL INGEN NYTTE: Thomas Rogne reduserte på overtid, uten at det hjalp for Celtic i kampen mot Ragers. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
SCORING TIL INGEN NYTTE: Thomas Rogne reduserte på overtid, uten at det hjalp for Celtic i kampen mot Ragers. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rangers vant nemlig 3-2 på Ibrox og unngikk at erkerival Celtic sikret serietittelen på deres hjemmebane. Dersom Rogne og co. hadde vunnet storkampen, kunne klubben allerede innkassert sin første tittel i skotsk eliteserie på fire sesonger.

Etter tre strake seriegull har Rangers opplevd en svært tung vår. Først førte en formsvikt til at Celtic overtok tabelltoppen, så måtte Rangers gå under administrasjon på grunn av sin høye gjeld til britiske skattemyndigheter. Dermed ble «The Gers» fratatt ti poeng slik reglene i britisk fotball fastsetter.

Søndagens utgave av det klassiske oppgjøret foregikk som vanlig ikke uten høy temperatur og dramatikk. Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter elleve minutters spill da Sone Aluko scoret etter en fin soloprestasjon.

Utvisning Før halvtimen var spilt på Ibrox ble Thomas Rognes forsvarskollega Cha Du-ri vist av banen for å ha høvlet ned Lee Wallace. Det gjorde det ekstra vanskelig å snu kampbildet. Bedre ble det ikke da også Victor Wanyama måtte forlate gresset bare tolv minutter etter sidebyttet for en tofotstakling på Steven Whittaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer