TILBAKE FRA SKADE: Thomas Rogne (t.h.) har vært satt ut av spill med en lyskeskade siden debuten i «Old Firm» mot Rangers i februar. Onsdag gjorde 19-åringen fra Lommedalen comeback for Celtics reservelag.Foto: SCANPIX/REUTERS/David Moir
TILBAKE FRA SKADE: Thomas Rogne (t.h.) har vært satt ut av spill med en lyskeskade siden debuten i «Old Firm» mot Rangers i februar. Onsdag gjorde 19-åringen fra Lommedalen comeback for Celtics reservelag.Foto: SCANPIX/REUTERS/David MoirVis mer

Rogne tilbake fra skade

Gjorde comeback for Celtics reservelag.

|||

Thomas Rogne gjorde comeback for Celtics reservelag mot Rangers onsdag kveld.

Rogne har slitt med lyskeskade etter Celtics kamp mot Rangers i den skotske serien i slutten av februar. Han måtte ut av storkampen etter bare en drøy halvtimes spill.

- Jeg spilte én time for Celtic-reservene mot Rangers. Vi vant 1-0, og jeg kjente ingenting til skaden, sier 19-åringen fornøyd til Nettavisen.

Ifølge Nettavisen nøytraliserte nordmannen den 31 år gamle veteranen Nacho Novo sammen med partner Glenn Loevens. Det kan åpne for A-lagsspill til helgen når de grønnhvite møter Dundee United.

- Det har tatt tid å komme tilbake. Det har vært bevisst for å være sikker på at skaden er leget. Derfor var det deilig at det gikk bra, sier Rogne.

Rogne ble hentet til Celtic fra Stabæk rett før jul.

(NTB)