Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Røk uklar etter bitter rettssak. Nå spiller de side om side i veldedighetskamp

Ferdinand, Cole og Terry.

SIDE OM SIDE: John Terry, Rio Ferdinand og Ashley Cole legger uvennskapet til side og spiller side om side i en veldedighetskamp på Old Trafford. Dette bildet er tatt i 2010, før rettssaken som gjorde at de tre røk uklar.
SIDE OM SIDE: John Terry, Rio Ferdinand og Ashley Cole legger uvennskapet til side og spiller side om side i en veldedighetskamp på Old Trafford. Dette bildet er tatt i 2010, før rettssaken som gjorde at de tre røk uklar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): John Terry var for noen år siden tiltalt for rasistiske ytringer mot Rio Ferdinands bror, Anton Ferdinand. Lagkamerat i Chelsea, Ashley Cole, var med på å ta John Terry i forsvar da sistnevnte ble tiltalt. Senere ble John Terry frikjent.

Det hele utviklet seg til å bli en isfront mellom Rio Ferdinand og sine to lagkamerater på det engelske landslaget.

Men nå settes uenighetene til side når de skal spille sammen i en veldedighetskamp på Old Trafford for Unicef. Det skriver The Guardian.

Der kommer Ferdinand, Cole og Terry da til å danne tre fjerdedeler av forsvarsrekka i et lag som ledes av sir Alex Ferguson og med David Beckham som kaptein.

Blant annet Jamie Carragher, Ryan Giggs, Paul Scholes, Michael Owen og Andy Cole stiller på laget som representerer Storbritannia, mens Carlo Ancelotti leder «resten av verden»-laget bestående av blant annet Zinedine Zidane, Ronaldinho og Ole Gunnar Solskjær.

Situasjonen mellom Ferdinand og Cole og Terry har i mange år vært betent.

Ifølge den britiske avisa har Ferdinand nærmest ansett Cole og Terry for fiender å være. Førstnevnte var en nær venn av den tidligere United-stopperen, men de to falt ut da Cole viste støtte til Terry under rettssaken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!