Røk ut av futsal-VM i natt

- Bittert 5-4-tap mot Belgia. Se høydepunktene her!

(Dagbladet.no): Etter en oppløftende VM-start mot Argentina natt til søndag, ble drømmen om kvartfinale i futsal-VM knust i natt. Det norske innendørs-landslaget tapte 4-5 mot Belgia, og er dermed sjanseløse på å avansere fra gruppespillet.

- Det er svært skuffende og bittert å ryke ut av VM når vi hadde så mange muligheter til å score. Teknikerne til Norge viste til tider glimrende artisteri. Det er alltid fint å se på, men en mager trøst når vi er ute av VM, sier VM-delegat Kurt Horn Hartvedt til futsal.no.

Norge tapte åpningskampen mot Argentina 2-6, mens Belgia slo Uruguay i den andre gruppekampen natt til i går. Dermed måtte Norge slå Belgia i natt for å gå videre til kvartfinalen. Det ble med drømmen.

Etter stort norsk overtak i førsteomgang, gikk lagene til pause med 1-1. Så banket belgierne inn to raske mål, og Norge måtte jage. Til tross for Rodrigo Castillos redusering til 4-5 to minutter før slutt, rodde Belgia seieren og avansementet i havn.

- Hadde avslutterne vært litt kjøligere foran mål kunne resultatet fort blitt et annet, sier kaptein Bjørn Viljugrein til futsal.no.

I natt spiller futsal-landslaget siste kamp i gruppespillet mot Uruguay.