Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Røkke: - En sånn kamp varmer

- Gratulerer med seieren. Den smakte for oss alle. Du har fått en god start, sa Molde-eier Kjell Inge Røkke til den nye Molde-treneren Odd Berg.

MOLDE (Dagbladet): De to Molde-profilene tok en liten prat nede på gressteppet et kvarter etter 3- 0-seieren over Brann i går kveld. Begge gliste om kapp med sola etter å ha knust bergenserne.

Det er helt tydelig at Odd Berg er en trener som har Røkkes fulle tillit. Klubbeieren ville ikke kommentere trenerskiftet.

- Nå ser vi framover. Jeg tror det kan bli mange hyggelige stunder med laget, sier Røkke og understreker at han som klubbeier står hundre prosent bak avgjørelsene som er tatt i klubben de siste turbulente ukene.

Beklager svingningene

Odd Berg beklager at Molde svinger i prestasjonene og viser til at det bare er få dager siden ingen ting fungerte mot Vålerenga i Oslo.

Selv om Røkke også synes disse to kampene var som natt og dag, gir han Berg full støtte.

- Vi som har vært på sjøen, vet at det etter de dypeste bølgedaler kommer de største bølgetoppene. Vi får tåle at det svinger, sa Røkke som var glad både for seieren og måten laget hans vant på.

- Artig å se at supporterne i byen slutter opp om laget igjen. En sånn kamp varmer, gliste Røkke, som så Molde for første gang på hjemmebane i år. Han har allerede booket inn neste hjemmekamp - mot Aalesund FK 22. juni. Prestisjen betyr mye i «Slaget om Møre og Romsdal».

Tidenes naboduell

- Da blir det fulle tribuner og tidenes nabooppgjør i vårt fylke. Den kampen skal jeg garantert ha med meg, sier Røkke som skal se mer fotball i mellomtida: Lørdag er han på plass i Idrettsparken i København for å se Danmark- Norge.

Fotball står høyt i kurs hos Røkke, særlig den som gir gode resultater for laget hans. I går fikk han se et Molde som vartet opp med god og offensiv fotball.

GRATULERTE: Kjell Inge Røkke så Molde for første gang på hjemmebane i går. Og han ble ikke skuffet. Romsdalingene høvlet over Brann, og etterpå gratulerte Molde-eieren trener Odd Berg. - Jeg tror det kan bli mange hyggelige stunder med laget, sier Røkke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media