Røkke fra seg av sinne

ÅLESUND (Dagbladet): Kjell Inge Røkke tordnet mot Molde-spillerne etter søndagens semifinaletap mot Brann. Samtidig sparket han så hardt i sportsdrikkbeholderen at foten måtte behandles med is etterpå.

Det var i gangen mellom spiller- og trenergarderoben på Røkkeløkka bare få minutter etter at Molde FK gikk på et av sine verste tap i klubbens historie, at Kjell Inge Røkke ga utløp for sinne og frustrasjon.

Det var Romsdals Budstikke som i går kunne fortelle at før de fleste av Molde-spillerne hadde rukket å komme seg i dusjen, eksploderte Røkke. Garderobedørene sto åpne slik at både spillere og trener Erik Brakstad fikk med seg dramaet.

Sparket til beholder

Flere av spillerne legger ikke skjul på at de fikk klare ord for pengene av Røkke.

«Jævla fittegjeng,» hylte Røkke ifølge vitner og sparket til beholderen med sportsdrikke.

Sparket var så hardt at Røkke måtte få lagt isposer på foten etterpå.

Kjell Inge Røkke ville overfor Romsdals Budstikke selv ikke kommentere saken, som er bekreftet fra flere hold.

- Må tåle dette

Sportslig leder Olav Boksasp var sammen med Røkke da utbruddene kom:

- Det må være lov å komme med sterke verbale utsagn i en slik situasjon. Både Kjell Inge og jeg ga høylytt uttrykk for frustrasjonen vi følte. Etterpå gikk jeg inn i spillergarderoben for å spørre om spillerne ønsket å ha pressen på besøk. Svaret var negativt. Slike utblåsinger må tåles, sier sportslig leder Olav Boksasp.

Saken førte til at Molde FK for første gang stengte garderoben for pressen. I tillegg måtte trener Erik Brakstad ha fem minutter ekstratid før han kom til pressekonferansen. Tida brukte han til å snakke med Røkke:

- Det var en vanlig samtale. Men at det var litt følelser i sving, må jeg bare medgi. Jeg føler imidlertid ikke at han gikk over streken på noen måte. Røkkes engasjement viser bare at han har sterke følelser for klubben, sier Brakstad til Romsdals Budstikke.

Molde-kaptein Knut Anders Fostervold var også svært skuffet etter kampen:

- Der og da kokte det litt. Alt er unormalt etter et så sviende tap. Og jeg tror alle på og rundt laget må innrømme at vi akkurat nå ikke er gode nok, sier Fostervold.

<B>FORBANNET: </B>Røkke er kjent for å vise et stort engasjement på tribunen -som her i en tidligere kamp.