Røkke gikk bananas

MALLORCA (Dagbladet): - Jeg skal gå mer enn bananas. I natt er alle kredittkort løse, sier verdens gladeste milliardær Kjell Inge Røkke til Dagbladet.

- I kveld er Molde den rikeste byen i hele verden, sier klubbeier Kjell Inge Røkke.

Han gikk totalt bananas sammen med kjæreste Celina Middelfart på tribunen da sluttsignalet lød. Han fortsatte på banen, og lovte storstilt feiring på ferieøya til langt på natt.

Klokka halvto i natt satt hele Molde-leiren ved middagsbordet. Etterpå tok det skikkelig av. Da Dagbladet gikk i trykken hadde ingen lagt seg.

- Tenk at et lite lag fra en liten by helt ytterst på Vestlandskysten kan gå videre og spille mot de beste lagene i verden. En utrolig prestasjon, sier Kjell Inge Røkke.

Helt vill

Han fikk gratulasjoner fra gud og hvermann i går. Og tok imot fra alle. Han ga også av seg selv. Den vanligvis tilbakeholdne forretningsmannen snakket seg glovarm, og klemte de han kom over. Ingen børsgevinst kan måle seg med det han opplevde i går.

Også Wimbledon-boss Sam Hamman ringte for å å gratulere 20 minutter etter kampen.

- SAM, roper Røkke, og løper mot spillergarderoben for fjerde gang.

Storfamilien

Frøken Middelfart svinset rundt med kamera, og foreviget kjæresten i - til nå - utenkelige scener. Opp i det hele klarte Røkke likevel å sette prestasjonen i historisk lys. Han har tross alt vært med som betalende part i Molde Fotballklubb siden opprykkssesongen i 1994.

- Vi har vært med siden klubben holdt på å rykke ned. Vi har tatt hensyn til enkeltindivder, og solgt spillere på tidspunkt der det har gått utover miljøet. Vi har vært en storfamilie, sier han.

JUBEL: Kjell Inge Røkke gir følelsene fritt utløp.