Røkke, Gjelsten og du kan spleise

På José Mota.

(Dagbladet.no): Molde vil kjøpe fri spissen José Mota fra kontrakten med danske Aalborg.

Mota har vært en suksess under utlånet til romsdalsklubben, og nå vil både investorer, klubben og supporterne gå sammen for å finansiere en fast overgang.

Klubben selv og den lokale investorgruppa med Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten i spissen har sammen skaffet til veie omkring tre millioner kroner, skriver Romsdals Budstikke. Men det er ikke riktig nok.

Supporterne i Tornekrattet bidrar med en kvart million.

- Vi har bestemt oss for å gå inn med 250.000 kroner og oppfordrer privatpersoner og næringsliv i Romsdal til å bidra for at Molde skal få beholde sin toppscorer. Vi ser på dette som en investering, ikke en rein gave til klubben, sier leder Eva-Brit Mauseth til Romsdals Budstikke.

Dermed håper både Molde FK og Tornekrattet at pengene skal strømme inn. Lokalavisas nettutgave Rbnett melder om stor pågang av ivrige bidragsytere, og opplyser om at penger kan settes inn på Tornekrattets konto med nummer 3910 13 27527.

Eller man kan kanskje vurdere om det er andre veldedige formål man ønsker å støtte.

POPULÆR: José Mota har scoret ti seriemål for Molde denne sesongen. Nå vil fansen spleise med klubben og investorene for å kjøpe spissen fra Aalborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
POPULÆR: José Mota har scoret ti seriemål for Molde denne sesongen. Nå vil fansen spleise med klubben og investorene for å kjøpe spissen fra Aalborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer
Røkke, Gjelsten og du kan spleise