Røkke lønner Roger Nilsen

MOLDE (Dagbladet): Misfornøyd og utilpass forlot Roger Nilsen Molde før sesongen for å spille i Bryne, mens Molde fortsatt betaler 80 prosent av lønna hans. I går var han nær ved å stjele ett poeng fra Molde på Røkkeløkka.

- Det er riktig at Molde betaler en del av lønna mi ut sesongen. Jeg vil ikke si hvor mye det er, sier Roger Nilsen.

Sportsdirektør Espen Silseth er like taus om beløpets størrelse, men bekrefter at Molde betaler den lønna som Nilsen hadde i Molde ut sesongen og får tilbake en viss prosent fra Bryne i leie for spilleren. Etter det Dagbladet kjenner til er Brynes andel på bare 20 prosent av Nilsens totale lønn. På stillingen 2- 1 til Molde ut i 2. omgang, reddet Nilsen på målstreken et knallhardt skudd av Petter Christian Singsaas og holdt gjestene inne i kampen. Singsaas og Nilsen bodde i samme hus mens Nilsen var Molde-spiller.

Men etter sesongen er det slutt på lønna fra Røkke for Nilsen, som har tilbud om fast kontrakt med Bryne.

Fornøyd

Molde-trener Gunder Bengtsson var fornøyd med det hans spillere presterte etter pausen, men mener Bryne er en lei motstander.

Det så ut som om vi var redd for å tape i første omgang, og vi fikk «et brev» fra Bryne i form av en scoring rett før pause. Etter pause løftet vi oss. Bryne er et ubehagelig lag å møte, men vi burde scoret flere ganger på de store sjansene vi skapte etter pausen, sier Bengtsson.

- Fortjent

Brynes trener Reine Alquist mener Molde vant fullt fortjent etter det som skjedde etter pausen.

- Det triste er at vi får vårt åttende ettmålstap. Da Molde satte i gang sitt stormløp etter pause, valgte vi å kjøre med fem mann i backfireren, sa Bryne-treneren.

Ved siden av Daniel Berg Hestads solide spill, som gjorde ham til banens beste, var sideback Petter Christian Singsaas Moldes mest positive overraskelse.

- Det gikk bra i en uvant rolle som høyreback. Jeg har vært i god form hele tida, men regner med at jeg er tilbake på benken når Trond Strande blir frisk, sier Singsaas.

DUELL: Roger Nilsen i kamp om ballen med Magne Hoseth.