Røkke racer igjen ... hvis han får tid

Offshore-sirkuset venter på Kjell Inge Røkkes (43) comeback neste sesong, og moldenseren har en plan. Men jobben kan stoppe satsingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene har gått høyt siden i sommer om Kværner-raideren skulle kjøre båt neste sesong. Nå har han bestemt seg.

- Jeg satser på å kjøre denne sesongen, men tida kommer til å avgjøre det. Jeg må ha tid til å gjøre mine forretningsmessige forpliktelser også, sier Røkke til Dagbladet, via sin pressetalsmann Rolf Nereng.

Ikke «Jolly Motor»

Fortsatt vil Jim Dyke være throttlemannen hans, men duoen kommer ikke til å kjøre «Jolly Motor». Røkke er godt i gang med å få bygget en ny båt i USA, og denne skal stå klar til offshore-sirkuset starter 19. mai i Marseille- uansett om 43-åringen sitter i den.

- Men jeg har et ønske om å kjøre, sier Røkke.

Hans offshore-kompis Bjørn Rune Gjelsten er veldig glad for at Røkke har bestemt seg for å forsøke seg igjen. Røkke var mannen som dro 45-åringen med seg i båtsporten.

Får æren

- Æren for at jeg ble første nordmann som vant et løp i november 1997, og vant VM i 1998, må jeg dele med Kjell Inge. For meg er det inspirerende at han skal være med igjen. Han har vært en av frontfigurene i sporten, sier Gjelsten til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer