Rokne kan miste VM

Skadet kneet i går.

 Marianne Rokne skadet kneet i søndagens kamp mot KIF Vejen, og går trolig glipp av VM med det norske landslaget.

Etter å ha scoret to mål for sitt danske lag GOG Svendborg, der Roknes lag til slutt tapte 26-21, gikk det galt for bergenseren, skriver Bergens Tidende.

Ifølge GOGs fysioterapeut Anja David Greve, skled kneet ut til siden før det falt tilbake på plass. Fysioterapeuten frykter nå at korsbåndet kan være skadet.

- Det er risiko for det, selv om testene søndag ikke viste noe klart på grunn av mye hevelse. Men mye tyder på at det er et innvendig leddbånd som er skadet, sier fysioterapeuten, som skal undersøke Rokne videre mandag.

Den tidligere Tertnes-spilleren skal også til MR-undersøkelse så snart som mulig, noe som vil kunne gi en sikrere diagnose. Uansett er ikke Rokne selv positiv for øyeblikket, skal vi tro den danske fysioterapeuten.

- Sånn som hun forklarte det, ser det ut som hun uansett ikke kan spille håndball før etter jul en gang. Det ser ikke særlig positivt ut, sier Greve.

Dermed er det mye som tyder på at håndball-VM for kvinner i desember må spilles uten bakspilleren fra Bergen.

(NTB)

KNESKADD: Det kan bli skjebnesvangert for Marianne Rokne, som står i fare for å miste håndball-VM. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
KNESKADD: Det kan bli skjebnesvangert for Marianne Rokne, som står i fare for å miste håndball-VM. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer