Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Roligste Norway Cup noensinne

Politiet er storfornøyd med Norway Cup-uka. - Ordenmessig har det aldri vært så rolig her oppe, sier førstebetjent Dag Berg Hansen til Dagbladet.no.

På Norway Cup-området har det vært et yrende folkeliv hver dag under turneringa. Allikevel har det ifølge politiet ikke vært noe alvorlige episoder.

- Det har ikke vært så stille noen gang. Ingen stygge episoder inne på området. Det har vært en del anmeldelser av bortkomne lommebøker og bager, men det skyldes stort sett gjenglemmelser, sier Berg Hansen.

Barneran

I løpet av uka har det vært to barneran i Ekebergområdet. Den første episoden var ved Bækkelagets sportsplass tidligere i uka. Den andre skjedde ved 15-tida i går.

- To unge gutter ble ranet på nedsiden av Ekeberghallen. De ble frastjålet henholdsvis 25 og 30 kroner av to ungdommer av utenlandsk opprinnelse, sier Hansen.

Politiet har vært godt synlig på sletta hele uka. Problemene som har vært med ungdomsgjengene de siste åra er nesten borte. Ifølge Berg Hansen er det tre hovedgrunner til at det har vært ekstra rolig i år.

  • - Sykkelpolitiet har vært alfa-omega. De beveger seg rundt på sletta hele tiden og kan forflytte seg raskt. Det vet de som har uærlige hensikter. Folk støter på dem hele tida.
  • - Samarbeidet med utekontaktene fra de forskjellige bydelene hjeper oss med å gjenkjenne potensielle bråkmakere. Utekontaktene og sykkelpolitiet som er fra forskjellige politiområder kjenner ofte gjengmedlemmene med navn.
  • - Tivoliet stenger klokka 19.00 dermed er det få som drar opp hit for å lage bråk om kvelden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media