Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma: - Vi undervurderte Ronaldo

Mexes forbløffet over heading.

(Dagbladet.no): Alle kjenner Cristiano Ronaldos kvaliteter med ballen i beina. De fleste vet også at portugiseren har en spenst som gjør ham til en trussel i luftrommet.

Ronaldos vågemot mot Roma sist uke kom derimot som en overraskelse. På innlegg fra Paul Scholes kom 23-åringen stormende inn i feltet, ryddet Marco Cassetti av veien og stanget Manchester United i ledelsen.

- Det var en god heading, kommenterte hovedpersonen, og virket alt annet enn overrasket.

Mer forbauset var Roma-stopper Phillipe Mexes - som oppdaget en side ved Ronaldo han ikke visste eksisterte.

- Jeg var veldig imponert over scoringen hans. Det var ikke et mål du ville forventet av en spiller som Ronaldo. Han viste stort mot, og vi undervurderte kanskje hvor god han er i lufta, sier Mexes til United Review, ifølge manutd.com.

Roma har ikke gitt opp

Takket være Wayne Rooneys mål i 2. omgang sikret United seg et strålende utgangspunkt foran returkampen på Old Trafford onsdag kveld.

Men i den kampen mangler både Nemanja Vidic og Rio Ferdinand. Det knytter seg en viss usikkerhet rundt det nykomponerte midtforsvaret med Wes Brown og Gerard Piquet, mens Roma igjen må klare seg uten sin viktigste spiller, Francesco Totti.

TRODDE IKKE RONALDO VAR GOD I LUFTA: Phillipe Mexes og Cristiano Ronaldo byttet trøyer etter kampen på Olympiastadion forrige uke. Franskmannen innrømmer at han ikke regnet med at Ronaldo - som har scoret 37 mål denne sesongen - ville score et slikt kraftmål som han gjorde mot Roma. Foto: AFP
TRODDE IKKE RONALDO VAR GOD I LUFTA: Phillipe Mexes og Cristiano Ronaldo byttet trøyer etter kampen på Olympiastadion forrige uke. Franskmannen innrømmer at han ikke regnet med at Ronaldo - som har scoret 37 mål denne sesongen - ville score et slikt kraftmål som han gjorde mot Roma. Foto: AFP Vis mer

Basert på tidligere møter mellom lagene ligger det ikke an til den store spenningen om avansementet. Men Mexes insisterer på at Roma ikke skal avskrives.

- Det blir vanskelig ettersom vi er to mål bak, men du vet aldri hva som kan skje i fotball og vi har ikke gitt opp, sier han.

Føler de fortjente bedre

Han følte ikke at 0-2 ga et riktig bilde av kampen. Og har kanskje et poeng - for både Mirko Vucinic og Christian Panucci misbrukte store sjanser på Olympiastadion.

- Vi fikk en veldig god start i den første kampen, og vi følte at vi burde hatt et bedre utgangspunkt. Men United er et stort lag. De har ikke forandret seg stort fra i fjor. De er mer kompakte, veldig solide, vanskelig å takle og raske med ballen i laget, sier han.

Selv om han peker ut Ronaldo som nøkkelspilleren, misunner han United bredden i stallen.

- United er heldige. De har så mange andre store spillere, som Wayne Rooney og Paul Scholes. Rooney er veldig sterk, og utgjør en giftig duo med Ronaldo, sier Mexes.

image: Roma: - Vi undervurderte Ronaldo
<B>KOM STORMENDE:</B> Cristiano Ronaldo satset alt for å stange denne ballen i mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media