Roma bød 114 mill. for Flo

MAGNY COURS (Dagbladet): Roma ville legge 15 millioner dollar (114 millioner kroner) på bordet for å sikre seg Tore André Flo. Chelsea sa nei takk.

Sportsavisa «Corriere della Sport» fortalte historien om Romas tilbud i går.

Svaret fra Vialli var at Flo har kontrakt til år 2000.

I Italia ryktes det også at Juventus har begynt å kikke på den norske spissen. Men mest av alt er italienerne interessert i å stoppe mannen fra Stryn i Marseille i ettermiddag.
Dino Baggio, Alessandro Costacurta og Paolo Maldini har alle fått beskjed om å holde et øye med Tore André Flo.

  • MICHAEL SCHUMACHER
, som bruker fritida på sin hytte i Trysil, følger med Norge under VM i fotball. Mot Italia i dag føler tyskeren situasjonen litt vanskelig - da han er nært knyttet til Italia gjennom Ferrari. - Italia har nok min støtte i denne kampen. Norge er en veldig vanskelig motstander, men jeg tipper 2- 1 til Italia etter scoringer av del Piero og Roberto Baggio, sier Schumacher til Dagbladet. Trøsten for nordmenn når det gjelder Schumachers tips må være at Roberto Baggio ikke er på banen fra start - og kanskje aldri kommer på banen...
  • RONALDO
sendte e-mail til sine lagkamerater i Inter etter at Norge hadde slått Brasil 2- 1: - Vær oppmerksom på Norge, dette laget kan slå dere ut av VM, skrev Ronaldo til Giuseppe Bergomi, Gianluca Pagliuca og Francesco Moriero. Men mest av alt takker nok Bergomi for advarselen - om han ikke kjente Flos kunster fra før...
  • RONNY JOHNSEN
er ønsket til Lazio. Klubben trenger en erstatter for Alessandro Nesta som er ute i ni måneder med kneskade.
  • ITALIENERNE
kunne i går for første gang gamble lovlig på fotball. Tidligere har all gambling foregått på bakrommene, men i Roma er det nå åpnet for spill. I går var italiensk seier satt til 1,60, uavgjort til 3,20 og norsk seier til 5,50.
  • STRAFFEN
som ble dømt for Norge mor Brasil har så langt vært omtalt som en gave også i Italia. Først nå vises TV-bilder som gir dommeren rett i avgjørelsen.
  • FORMEL 1
-kjørerne følger godt med på hva som skjer i fotball-VM, sjøl om de sjøl har sin oppgave her i franske Magny Cours. Kjappest på gårsdagens trening: Mika Häkkinen, Finland (McLaren) - gjennomsnittsfart 199,960 kilometer i timen.