Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma fikk tre poeng uten å spille kampen

Da Cagliari nektet å spille for tomme tribuner.

INGEN KAMP: Roma-kaptein Francesco Totti fikk ikke spille kamp i helga, men kunne likevel innkassere tre poeng i dag. Foto: MAURIZIO BRAMBATTI / EPA / NTB SCANPIX
INGEN KAMP: Roma-kaptein Francesco Totti fikk ikke spille kamp i helga, men kunne likevel innkassere tre poeng i dag. Foto: MAURIZIO BRAMBATTI / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Den italienske serie A-klubben Roma ble mandag tilkjent 3-0-seier etter at Cagliari i helgen nektet å følge et pålegg om å spille for tomme tribuner.

Italias fotballforbund ville ikke la seriekampen spilles senere siden Cagliari selv hadde skyld i at den ikke kunne avvikles i går.

På grunn av renovasjonsarbeid på klubbens stadion hadde Cagliari et forbud mot å spille hjemmekamper med publikummere på tribunen. Det nektet Sardinia-klubben å følge. Konsekvensen ble at lokale myndigheter sent lørdag kveld stoppet kampen mot Roma.

Bortelaget fra den italienske hovedstaden likte dårlig at oppgjøret ble utsatt og la inn protest. Klubben krevde å bli tilkjent seieren. I dag fikk altså Roma medhold.

Dermed rykket Roma opp til femteplass på tabellen med sju poeng, mens Cagliari står med to poeng på fire kamper.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media