Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma jakter 17-åring

Roma er villige til å betale 30 millioner kroner for den svenske 17-åringen Bovar Karim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svenske stortalentet spiller for tida i Feyenoord og har hatt en stor sesong for reservelaget til den nederlandske klubben. På 16-års dagen sin i fjor signerte han for Feynoord, og Malmö FF fikk 6 millioner i overgangssum. Nå har verdien på 17-åringen økt, og Roma er villige til punge ut.

- Bovar er en av Europas beste unge spillere for tiden. Vi har også fulgt Kim Källström (spiller i Häcken, er aktuell for Djurgården og Elfsborg - red.), men vi ser på Bovar som raskere, mer teknisk og mer kreativ. Det er absolutt en spiller for framtiden for Roma og det svenske landslaget, sier en kilde i Roma til Expressen.

Etter jul skal Roma bruke to måneder på å fingranske svensken, før de bestemmer seg for om de ønsker å bruke 30 millioner kroner på midtbanespilleren.

- Feyenoord er den beste klubben for meg akkurat nå. Men selvsagt ønsker jeg etter hvert å spille i en ennå større klubb om jeg får sjansen, sier Karim.

- Jeg må gå gjennom mange dører før jeg blir en stor stjerne. Men jeg vet at jeg har talentet, legger han til.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart