Roma vil ha videodømming til Champions League

Roma-presidenten krever videodømming: - Flaut at vi taper sammenlagt på denne måten

Den italienske klubben vil ha videodømming etter 7-6-tapet sammenlagt mot Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Et seint comeback i andre omgang var ikke nok for Roma i semifinalen mot Liverpool. Det italienske hovedstadslaget falt til slutt et mål for kort til å klare ekstra omganger etter på det meste å ha ligget under med fem mål i det første oppgjøret.

Det var likevel ikke uten drama. Romerne følte seg snytt både da Edin Dzeko ble avblåst for offside fem minutter ut i den andre omgangen, og senere da Trent Alexander-Arnold handset på streken.

Etter oppgjøret var klubbledelsen i harnisk over det de anså som bortdømming. Klubbens eier, amerikanske James Pallotta oppsøkte pressen i mixed zone etter kampen. Pallotta mener at Roma ble snytt for to straffer og at videodømming nå er nødt til å innføres i Champions League.

- Det er helt klart at VAR behøves i Champions League, fordi man kan ikke la ting som dette passere. Bare se på det selv. Dzeko var ikke i offside, og ble felt og skulle hatt straffe. Det var en hands som var åpenbar for alle i hele verden unntatt dem ute på banen, og de skulle vært ti mann fra det 63. minuttet. Jeg vet det er vanskelig å dømme, men det er skikkelig flaut at vi taper sammenlagt på den måten, sa Pallotta til BBC etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer