Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma rotet bort ledelsen to ganger mot AC Milan, klarte bare uavgjort

Taper terreng til Juventus.

Roma holdt nullen når det gjelder tap i Serie A denne sesongen, men likevel ble avstanden på tabellen større til Juventus etter mandagens 2-2.

To ganger var Roma i ledelsen mot Milan, men begge gangene klarte hjemmelaget å utligne. Det betyr at Juventus nå har en ledelse med fem poeng på tabellen.

Balo-assist Mattia Destro ga gjestene 1-1 på San Siro da han avsluttet et angrep tatt rett ut fra læreboka, men Milan utlignet, slik at det sto 1-1 til pause.

I annen omgang ga Kevin Strootman Roma ledelsen på straffe, men igjen klarte hjemmelaget å utligne. Dermed endte det 2-2 for 40.000 tilskuere.

Det var Sulley Muntari som ble hjemmelagets store helt med sin scoring og utligning 13 minutter før slutt. Han ble framspilt av Mario Balotelli og misset ikke på sjansen han fikk.

Deler poengene Det var hektisk i sluttminuttene, for begge lagene jaget den avgjørende scoringen. Både Balotelli for Milan og Gervinho for Roma hadde store muligheter uten å lykkes.

Roma innledet sesongen med ti strake seirer. På de siste seks kampene er det blitt fem uavgjorte kamper på laget fra hovedstaden.

(NTB)