Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roma sier unnskyld til Ronaldo

Ble kalt breial og respektløs.

• Direkte 20.45: Manchester United - Roma og Barcelona - Schalke

(Dagbladet.no) Cristiano Ronaldo har irritert på seg mange forsvarsspillere denne sesongen. Det er ikke rart at det er fristende for dem å slå tilbake verbalt.

For det er ikke lett å gjøre noe med ham på banen.

Etter forrige ukes tomålstap gikk Romas David Pizarro hardt ut mot teknikeren, og kalte ham breial og respektløs.

I kampens hete

Nå kommer unnskyldningen fra Roma. Trener Luciano Spalletti sier at de uttalelsene falt i frustrasjon etter nederlaget på Olympiastadion i den italienske hovedstaden.

- Det ble sagt da det fortsatt kokte litt for oss etter kampen. Vi hadde fortsatt tapets sure smak i munnen, og derfor falt disse bitre kommentarene. Vi var svært skuffet etter kampen og da kan det hende at du sier noe du ellers ikke ville sagt, sier Spalletti ifølge The Guardian.

Ronaldo scoret det første av Manchester Uniteds to mål, og rødtrøyene har et veldig godt utgangspunkt foran kveldens returoppgjør.

FØRSTE STIKK TIL UNITED: Philippe Mexes og Roma har to mål å hente inn på Manchester United og Cristiano Ronaldo. Foto: AFP
FØRSTE STIKK TIL UNITED: Philippe Mexes og Roma har to mål å hente inn på Manchester United og Cristiano Ronaldo. Foto: AFP Vis mer

- Cristiano Ronaldo er en strålende spiller. Han er en sprudlende spiller og veldig fair. Det har han vist mange ganger, sier Roma-treneren.

Kan ta Law-rekord

Også Pizarro innrømmet etter kampen at Ronaldo er en fantastisk spiller, men han sa også at han ikke satte pris på alle sidene til kantspilleren.

- Han også veldig breial og gjør en del respektløse ting på banen. Vi vil ha noe å snakke om på onsdag, sa han.

Ronaldo insisterte på sin side at fintene og triksene hans ikke er ment som latterliggjøring av motstanderne.

- Jeg har alltid gjort disse triksene, også for tre eller fire år siden, fordi de er en del av spillet mitt. Men det er triks jeg gjør for lagets beste, ikke for å irritere motstanderen. Det er ikke slik jeg spiller, sier Ronaldo.

Portugiseren har vært en av Europas aller beste spillere denne sesongen. Han er toppscorer i både Champions League og Premier League.

Hvis han fortsetter på samme måte er United-rekorden til Denis Law i fare. Han scoret 46 mål i løpet av én sesong - og Ronaldo har nå 37.

image: Roma sier unnskyld til Ronaldo
- UNNSKYLD: Luciano Spalletti sier ingen i Roma mener at Ronaldo er breial.
LEKEN: Ronaldo i lekent humør på den siste treningen før kveldens kamp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media