Roma sikler etter Zlatan

Italienerne har lagt inn bud på triksesvensken.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic har aldri lagt skjul på at han vil spille i Italia. Han senket neppe markedsverdien med hælsparkmålet i EM-kampen mellom Sverige og Italia.

Etter mange rykter har Roma nå kommet med et offisielt bud på den svenske storspissen. De ønsker å hente Zlatan innen overgangsfristen på tirsdag, skriver Expressen.

- Det er Ajax som har ballen. Vi er klare til å forhande dersom Ajax godtar Romas tilbud. Det er kort tid til overgangsvinduet stenger. Men det er tilstrekkelig tid til å gjøre klar en kontrakt, sier Zlatans agent Mino Raiola til den svenske avisa.

Ifølge Gazzetta dello Sport har Roma tilbudt omkring 116 millioner kroner, mens Ajax krever drøyt 200 millioner. Det er likevel ventet at klubbene blir enige, hevder Gazzetta.

I tillegg til godt spill i EM, kan jo det spektakulære målet mot Nac Breda sist helg fått vannet til å løpe i munnen på Romas president Franco Sensi och sportsdirektør Franco Baldini, som har hatt samtaler med Zlatan-agent Raiola.

HÆLAFTEN:</B> Dette målet blir ikke glemt så fort i Italia. Fem minutter før slutten av EM-kampen der Italia valset over Sverige dukket Zlatan opp med hælen og utliknet til 1-1.