Roma-sjef glemte å legge på etter radiointervju

Hemmeligheter om spillere havnet på lufta.

SKVISES UT? Roma-sjefenes pinlige telefontabbe avslørte blant annet hvordan de mener den argentinskfødte, italienske landslagsspilleren Pablo Daniel Osvaldo kunne presses til å signere for Southampton. Foto: Gabriel Bouys, AFP / NTB Scanpix
SKVISES UT? Roma-sjefenes pinlige telefontabbe avslørte blant annet hvordan de mener den argentinskfødte, italienske landslagsspilleren Pablo Daniel Osvaldo kunne presses til å signere for Southampton. Foto: Gabriel Bouys, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): En av toppsjefene i Roma glemte å avslutte telefonsamtalen med nettradiostasjonen asromaradio.it etter et intervju. Dermed fanget radiostasjonen opp en samtale mellom sportsdirektør Walter Sabatini og daglig leder Claudio Fenucci, skriver football-italia.net.

I samtalen, som ble sendt på nettradioen, diskuterer de framtida til tre Roma-spillere.

Blant annet sa Sabatini til Fenucci at han hadde beordret Pablo Daniel Osvaldo til å avslutte ferien i Chicago tidligere enn avtalt, slik at også han skulle få oppleve hetsen fra supporterne som ble de andre spillerne til del da de møtte opp på trening i går.

Målet skulle være å presse Osvaldo til å godta et tilbud fra Southampton, som han i utgangspunktet har takket nei til.

Det kom også fram i samtalen at Barcelona-aktuelle Marquinhos vil bli solgt så snart budet kommer opp i 25 millioner euro pluss honnoraret. til agentene hans. Så vet i alle fall Barcelona hva de trenger å by for den brasilianske forsvareren.

Og dersom noen, for eksempel Jose Mourinho, er ute etter å kjøpe Daniele de Rossi, vet han nå at Roma-sjefene er klare for å selge for den rette prisen.

Roma har ifølge football-itallia.net truet radiostasjonen med rettslige skritt, mens radiostasjonen på sin side nekter at det er deres problem om en Roma-sjef glemmer å legge på røret. De truer også med å gå til retten.