Roma snublet mot Napoli

Roma var i ferd med å sikre serie A-tittelen da det gjensto åtte minutter i Napoli. Så snublet «giallorossi», som må vente ei uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storscorer Gabriel Batistuta og kaptein Francesco Totti sikret mål i begge omgangene, men åtte minutter før slutt forsvant Fabio Pecchias frispark inn i buret til 2-2, og dermed må Roma vente nok ei uke. Fansen har ventet siden 1983 på et nytt seriegull.

For Napoli var resultatet en ytterligere forlengelse av nedrykkspinen. Laget er nå àjour med Vicenza på tredje sisteplass med 33 poeng, mens Lecce, Reggina og Verona alle har 34. Nederst i bunnen er Bari allerede rykket ned.

Vicenza hadde få sjanser i søndagens oppgjør mot Juventus, som jager Roma desperat for å sikre seg tittelen. I fjor tapte de på målstreken for Lazio. I år ønsker de å revansjere seg, gjerne mot et lag fra hovedstaden.

Kampen endte 3-0, på Vicenzas bane.

Søndag fikk «Juve» uventet hjelp fra Pecchia og Nicola Amoruso i Napoli. Begge er tidligere Juventus-spillere, og sammen sørget de for at avstanden til Roma krympet til to poeng foran siste serierunde neste helg.

Da møter Roma fjerdeplasserte Parma hjemme, mens Juventus tar imot Atalanta på Stadio Delle Alpi. Bergamo-laget ligger trygt midt på tabellen, uten muligheter for å klatre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer