GOD KVELD: Marco Borriello scoret 2-0-målet i Romas seier over Udinese. Foto: SCANPIX/AFP/Filippo MONTEFORTE
GOD KVELD: Marco Borriello scoret 2-0-målet i Romas seier over Udinese. Foto: SCANPIX/AFP/Filippo MONTEFORTE Vis mer

Roma vant uten Riise

Nordmannen har vondt i lysken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Arne Riise har vondt i lysken og sto over da Roma slo Udinese 2-0 i serie A lørdag. Jérémy Menez og Marco Borriello scoret målene for hjemmelaget.

Roma har kommet seg kraftig etter den dårlige seriestarten. Med lørdagens seier klatret de til 3.-plass før de øvrige lagene i serie A har spilt sine kamper.

Udinese startet best, men Jérémy snudde trenden da han danset seg forbi to forsvarere og sendte Roma i ledelsen etter 24 minutter. Da Borriello la på til 2-0 med en flott scoring etter 56 minutter, var det over og ut for Udinese.

John Arne Riise var ikke med i Romas tropp mot Udinese. Venstrebacken hadde vondt i lysken i onsdagens 2-1-seier over Irland med landslaget og valgte å spare seg til mesterligakampen mot Bayern München tirsdag.

- Han har hatt litt problemer med lysken og sto over i dag. Det er ikke dramatisk. Han kunne spilt, men valgte å spare seg til kampen mot Bayern, sier Riises rådgiver, Jan Kvalheim, til NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer