Romania redd for karantener

Romanias møter Luxembourg hjemme i EM-kvalik i morgen. Lett match på papiret, men likevel er rumenerne redde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er imidlertid ikke motstanderen som skremmer. Snarere er det dommeren og eventuelle gule kort som kan gi karantener i Danmark-kampen onsdag.

Noen av dem som er i faresonen, er Adrian Mutu, Cristian Chivu og Ionel Ganea. Romania gjør det likevel klart at de vil stille med sitt beste mannskap mot Luxembourg, selv om flere av spillerne kan bli utestengt mot Danmark i Parken.

Især en giftig herremann som Adrian Mutu er en viktig brikke på det rumenske laget, men den lange listen over gule kort som også innbefatter Mirel Radoi, Paul Codrea og Daniel Pancu får tilsynelatende ikke den rumenske landslagssjefen Anghel Iordanescu til å overveie å spare noen av profilene.

- Luxembourg er en liten fotballnasjon, men de har et stort hjerte. De er i stand til å stå imot i en time uten scoring, så vi må være veldig forsiktige, sier Iordanescu.

Romania slo Luxembourg 7-0 borte, og alt annet enn rumensk storseier i morgen vil være en sensasjon. Romania kjemper om avansement fra gruppe 2, der Norge foreløpig har 2. plassen.

Karantener vil være alt annet enn positivt for Romania, som fra før sliter med skader og må unnvære Cosmin Contra, Marius Nicolai, Gabriel Tamas, Marian Aliuta og Lucian Sinmartean.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer