Romario banket supporter

Fluminense-supporterne slapp seks kyllinger inn på treningsbanen. Det ble for drøyt for Romario.

Tilhengerne er svært misfornøyd med det nedrykkstruede lagets innsats i serien, og særlig med den aldrende stjernespissen Romarios prestasjoner. Før dagens formiddagstrening slapp de seks kyllinger ut på banen for dermed å antyde at spillerne mangler kampvilje.

De uærbødige tilhengerne nøyde seg ikke med det. Fra sidelinjen hånet de spillerne mens de trente, og etterpå var 38-årige Romario, hans private kondisjonstrener, lagets hjelpetrener og flere banemenn så opprørte at de gikk løs på tilhengerne.

Foran TV-kameraer utviklet det seg til et slagsmål som tok slutt først da politifolk som var tilkalt til treningsfeltet roet gemyttene.

- Jeg lar meg ikke håne i mitt eget hus. Vi Fluminense-spillere er alle ekte menn, sa Romario. VM-kongen fra 1994 utfordret lederen for de misfornøyde tilhengerne til et personlig oppgjør mann mot mann.

Ni serierunder før slutt er Fluminense nest sist blant de 24 lagene i brasiliansk toppserie. På grunn av skader har Romario spilt færre enn halvparten av lagets kamper.

(NTB-DPA)

- KYLLINGER! Ricardo Gomes legger ikke skjul på hva han mener om spillerne i favorittklubben Fluminense.
HANEKAMP:</B> Fluminense-stjerne Romario finner seg ikke i supporterens nebbete oppførsel, og går til motangrep.
INGEN KYLLING: Tonen var fin mellom Fluminense-fansen og Romario da han ble presentert som ny spiller i klubben i fjor sommer. Men det var før de sammenliknet ham med en kylling.