Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Romario blir USA-proff

Veteranen skulker Vasco-treninger.

(Dagbladet.no): Romario var stjernespiss på Brasils gullvinnerlag i VM i 1994. Men 40-åringen holder fortsatt koken, og var toppscorer i Brasil sist sesong.

Nå melder imidlertid basilianske medier at han skal være på vei til Miami FC i den nest øverste proffdivisjonen i USA, United Soccer League, skriver AP.

Pressekonferanse i kveld

Det er ventet at nyheten blir bekreftet på en planlagt pressekonferanse i Rio de Janeiro klokka 20 i kveld norsk tid.

Miami FC har tidligere i måneden offentliggjort at de henter midtbanespilleren Zinho, som også var med å vinne gull med Brasil i 1994. Lagets trener Chiquinho de Assis er også brasilianer.

Romario har egentlig kontrakt med brasilianske Vasco da Gama ut 2006, men har ikke vist seg på treningsfeltet de siste ukene.

Møtte presidenten

Han var med å tape 2-0 for Cabofriense 13. mars. Siden har ingen i klubben sett ham, før han i går var i møte med klubbpresident Eurico Miranda for å diskutere situasjonen.

FORTSATT MÅLFARLIG: Joda, Romario begynner å bli grå i tinningene, men han kan fortsatt score mål. Her under VM i strandfotball på Copacabana i mai i fjor. Foto: Reuters/Scanpix
FORTSATT MÅLFARLIG: Joda, Romario begynner å bli grå i tinningene, men han kan fortsatt score mål. Her under VM i strandfotball på Copacabana i mai i fjor. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke kjent hva de to ble enige om.

Romario er 36 mål unna scoring nummer 1000 i karrieren. Det er mulig han bør skrive et par års kontrakt for å nå den milepælen.

• Hva er ditt beste Romario-minne?

JUBILANT: I januar rundet Romario 40 år. Det ble selvsagt behørig markert i Brasil.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling