- Romario? Nei takk!

Mannen hele det brasilianske folket ville ha med til VM ville spille for Birmingham. Men de takket nei.

Birmingham er på spissjakt. Og i dag kan The Sun avsløre at den brasilianske veteranspissen Romario var interessert i å flytte til England for å spille for «The Blues».

Romario har fullført kontrakten med Vasco da Gama, og ble toppscorer for klubben sist sesong. Nå har han tilbud fra gamleklubben Flamengo og Santos. Roberto Baggios klubb Brescia har også vært interessert, men fått nei.

Premier League-nykommerne Birmingham fikk ja, men takket nei til mannen som gjennom sine scoringer i VM-kvalifiseringen sørget for at verdensmestrene i det hele tatt fikk spille VM-sluttspillet. Og som verdens fotballgaleste folkeferd krevde at kom med i VM-troppen - uten å bli hørt.

- Det er ingen tvil om at han kunne gjort en jobb for oss på kort sikt. Men vi føler at han i en alder av 36 er litt for gammel, sier Birmingham-eier David Sullivan til The Sun.

Birmingham-manager Steve Bruce var ingen unggutt sjøl da han ga seg i Premier League. 41-åringen er født nyttårsaften 1960, og gikk fra United til Birmingham etter å ha spilt sin siste Premier League-kamp 17. april 1996 - et halvt år før han fylte 36 år.

Så han vet kanskje hva han gjør? Ville du takket ja til Romario om du var manager i Birmingham? Diskutér engelsk fotball!

(Dagbladet.no)

VILLE TIL BIRMINGHAM:</B> Romario skjøt Brasil til VM-spillet, men fikk ikke være med til Korea og Japan. Heller ikke Birmingham vil ha ham.