Romario skryter av sex i garderoben

Fotballegenden legger ut om fasilitetene på Macarana Stadium.

|||Fotballegenden Romario skryter i et intervju med O Globo av å ha hatt sex i garderoben på verdensberømte Macarana Stadium.

44-åringen blir regnet som en av verdens beste fotballspillere med over 1000 scorede mål i karrieren. Han har vunnet det meste på fotballbanen og ble verdensmester i 1994, men utenfor banen har han også markert seg kraftig.

Han har aldri lagt skjul på sitt forhold til kvinner, og i årenes løp har han da også vært koblet til en rekke kvinneaffærer, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

Det er ikke første gang han avslører detaljer om sexlivet sitt. Tidligere har han sagt at han hadde sex før gruppespillkampen mot Sverige i 1994, og han påstår også at han la ned en flyvertinne på et fly til Sveits for noen år siden.

Og nå kommer nye hete detaljer fra Romarios hete sexliv.

- Etter en dopingkontroll sto en av mine elskerinner og ventet på meg. Vi gikk til garderoben min for at jeg skulle dusje. Etter dusjen hadde vi selvsagt sex, forteller Romario stolt.

Han spilte for Vasco da Gama den gangen, for det er dette laget som har Macarana Stadium som hjemmebane, og det var i denne hjemmegarderoben elskoven skjedde.

(NTB)