Romario tok kyllinggrep

Den gamle spisshelten Romario (38) løp opp på tribunen for å banke opp en Fluminense-supporter som i går i protest mot lagets svake resultater kastet seks levende kyllinger ned på treningsfeltet.

Fluminense-supporteren Ricardo Gomes tydde til kyllingstuntet i en protest mot lagets svake plassering i den brasilianske ligaen. Ni serierunder før slutt ligger Romario og Rio-klubben Fluminense nest sist av de 24 lagene i brasiliansk toppserie, og kyllingene skulle illustrere at spillerne er noen «kyllinger» som mangler vilje og glød.

I tillegg hånet de skuffede Fluminense-supporterne lagets spillere med mishagsytringer under treningen. VM-helten fra 1994 fikk spesielt gjennomgå for sin måltørke denne sesongen.

Romario reagerte med å ta med seg sin personlige kondistrener, lagets hjelpetrener og flere banemenn opp på tribunen for å gjøre opp med supporterne på tørre never foran TV-kameraer og fotografer.

- Jeg lar meg ikke håne i mitt eget hus. Vi Fluminense-spillere er alle ekte menn, sa Romario etter opptrinnet.

BANKET FAN: Romario banket opp Fluminense-supporteren Ricardo Gomes etter at han i går kastet seks levende kyllinger ned på lagets treningsfelt. Fluminense står i fare for å rykke ned, og fansen mener Romario & Co. mangler vinnervilje.