Romarios tårer

PARIS (Dagbladet): Romario får ikke møte Drillos eller noe annet lag i VM. I går ble Brasil-veteranen, med 52 mål på 70 kamper, eliminert fra VM på grunn av skade. Bebeto danner det nye angrepsradarparet sammen med Ronaldo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Romario måtte tørke tårene før han gikk med på å kommentere sin triste skjebne i går.

- Dette er et veldig vanskelig øyeblikk for meg. Men, hvem vet, kanskje jeg kan begynne å verdsette andre ting enn fotball i livet, sa han vemodig, men lovet at dette ikke innebar hans adjø til fotballen.


Ozoir do Brazil

Romario ble vraket på grunn av en leggskade og betennelse i flere muskelfester. Han hadde bare såvidt trent littegrann etter at han kom til Frankrike. Det holdt ikke for landslagstrener Mario Zagallo. Han må kunne stole på alle sine 22 spillere.

I går kom Emerson inn på den definitive lista, og Bebeto seilte opp ved Ronaldos side i angrepet.
Zagallo kunngjorde sitt valg i den brasilske leiren i Ozoir la Ferrihre, på folkemunne Ozoir do Brazil, bare noen timer før fristen på den endelige lista. Helten fra USA i 1994 var ikke med. «Ro-Ro»-paret i Brasils angrep var en saga blott. Trolig til glede for Drillos forsvar, selv om Bebeto neppe er mindre farlig. Han er nemlig i storform.

Romario hadde tenkt å avslutte sin lange og lysende fotballkarriere med dette VM-et.

Glade og triste


- Noen er glade, andre er triste. I dag går jeg ut fra at dere er like triste som meg, sa han i går og brast på ny ut i gråt.
Han hadde fått resultatene av de medisinske prøvene mandag, og da var det liten tvil om konsekvensene. Zagallos nestkommanderende, den tidligere stjernespilleren Zico, hadde lenge sagt at han ikke ville ha noen skadde spillere på laget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer