Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rommedahl vrakes

Dennis Rommedahl har startet i alle Morten Olsens 32 kamper som landslagssjef. I morgen vraker Olsen PSV-spilleren.

Det er i alle fall de danske avisenes konklusjon etter gårsdagens trening. I spillet på to mål var den lynraske høyrevingen vraket fra det som liknet førsteoppstillingen, skriver EkstraBladet.

I stedet var Udinese-spilleren Martin Jørgensen inne på venstrevingen, mens Chelseas Jesper Grønkjær ble flyttet over på høyrekanten.

- En kjempenedtur for Rommedahl. Utsjkelt av publikum i Parken under siste landskamp, vraket på klubblaget PSV og nå satt ut av kanonslaget mot Norge, skriver B.T.

Dagbladet.no har gitt leserne muligheten til å velge seg en danske de gjerne skulle sett på det norske landslaget. Rommedahl er nest mest populær etter Jesper Grønkjær.

Leserne er tydligvis enige med Nils Johan Semb i at Norge mangler de opplagte valgene på vingplassene. Morten Olsen har et luksusproblem på samme plasser. Nå vraker han sannsynligvis den spilleren 17,7 % av våre lesere helst ville utstyrt med norsk pass.

VM-JUBEL: Dennis Rommedahl feirer etter å ha gitt Danmark ledelsen 1-0 over Frankrike i VM i fjor. I morgen kan den hurtige vingen starte på benken mot Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media