Romøren drukner i fanpost

De norske hopperne er mer populære enn noen gang. Bjørn Einar Romøren (21) må få hjelp for å svare på alle brevene som kommer fra hopptilhengerne.

Det norske hopplandslaget har opplevd stor suksess denne sesongen, noe som har ført til økt popularitet både her hjemme og i utlandet. Nå opplever hele laget å få bunkevis med brev fra hele Europa.

- Jeg får sinnssykt mange brev fra Polen. Det kommer også mange fra Østerrike, Tyskland og til og med Sverige, forteller Bjørn Einar Romøren til NTB.

- Men det er nok Tommy (Ingebrigtsen) som leder. Med en tidligere verdensrekord i skiflyging og langt rockehår, er han en guru i Tyskland, fortsetter Romøren mens han signerer noen bildekort av seg selv.

Romøren pleier å gjøre klar en bunke med autografkort før han reiser med hopplandslaget. Da kan pappa svare fansen mens han er i utlandet.

- Jeg prøver å svare på alle jeg får, både i posten og på e-post. Men det kan jo bli slitsomt da når du har fått 80 e-post etter en hopphelg. Jeg er blitt kastet ut av hotmail nå, så jeg må få meg en ny e-postadresse, forteller han.

De begredelige resultatene i fjor sørget for at hopplandslaget måtte tåle mye kritikk på hjemmebane. Det er forandret nå.

- Nå får jeg mange flere brev fra Norge også. Det er klart det er gøy, sier Romøren og signerer noen flere kort på gutterommet hjemme hos mamma og pappa i Bærum.

Til helgen skal de norske hopperne i aksjon i skiflygingsbakken i Planica. En bakke som får ethvert hopphjerte til å slå raskere.

- Jeg er ikke redd når jeg sitter på toppen, men jeg er mer nervøs enn vanlig. Det er ikke uvanlig at noen foran deg tar en baklengs salto, og da blir det litt hjertebank, innrømmer Romøren.

(NTB)

POST PÅ GUTTEROMMET:</B> Hopperen Bjørn Einar Romøren har hendene fulle.