Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Romøren ikke med til helga

Bommet under «amerikansk uttagelse».

(Dagbladet.no:) Torsdag ettermiddag bestemte landslagsledelsen hvilke seks hoppere som får en plass på v-cuplaget til helgas renn på Lillehammer.

Sju hoppere stilte på bommen til den siste treningsøkta i dag, men Bjørn Einar Romøren får ikke bli med i helga.

Hopperne gjennomførte en tilnærmet amerikansk uttagelse, og Romøren kom dårligst ut.

- Han hoppet godt på ski i den siste delen av konkurransen, men Sigurd Pettersen og Tommy Ingebrigtsen var bedre, sier sportssjef Clas Brede Bråten til Dagbladet.no.

De andre fire hopperne som deltar i Lysgårdsbakken i helga er Daniel Forfang, Lars Bystøl, Roar Ljøkelsøy og Andes Bardal.

Dagbladet.no skrev tidligere torsdag at dagens duell trolig kom til å stå mellom Sigurd og Tommy, men siden begge hoppet såpass bra i dag ble altså Bjørn Einar vraket i stedet.

Bråten er godt fornøyd med det gutta viste i bakken i dag.

- Alle gjorde gode hopp, men stabiliteten er fortsatt en mangelvare. Vi er inne i en liten prosess nå, og har fortsatt en jobb å gjøre. Men vi er positive, og har fortsatt litt tid på oss, sier sportsjefen.

UTE: Bjørn Einar Romøren hoppet for dårlig under den interne kvaliken torsdag. Foto: SCANPIX
UTE: Bjørn Einar Romøren hoppet for dårlig under den interne kvaliken torsdag. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hva vil dere være fornøyd med i Lysgårdsbakken?

- Vi tenker ikke så mye på resultatene, og vil være fornøyd hvis vi får ut den positive utviklingen også i renn.

Sigurd Pettersen er optimistisk foran helgas renn.

- Nå nærmer jeg meg 30 hopp på snø, og merker at det går bedre. Lars (Bystøl) og Anders (Bardal) begynner å nærme seg skikkelig bra hopping. Vi andre får bare legge oss på. Jeg trives godt på Lillehammer, har god tru på å få til ordentlig hopping etter hvert og er ikke her for å være tilskuer, sa Sigurd Pettersen til Dagbladet.no tidligere på torsdag.

Debatt

Hvordan tror du det går med hoppgutta på Lillehammer i helga?

INNE: Tommy Ingebrigtsen og Sigurd Pettersen hoppet begge inn på laget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling