Romsdals Budstikke: Arsenal speider på Ørjan Nyland

- Det er stor interesse for ham.

ETTERTRAKTET: Flere klubber har speidet på Molde- og landslagskeeper Ørjan Nyland denne våren. Her sammen med Arsenal-spiller Olivier Giroud og Daniel Braaten etter privatlandskampen mellom Frankrike og Norge i mai.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Flere klubber har speidet på Molde- og landslagskeeper Ørjan Nyland denne våren. Her sammen med Arsenal-spiller Olivier Giroud og Daniel Braaten etter privatlandskampen mellom Frankrike og Norge i mai. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal har speidet på Molde- og landslagskeeper Ørjan Nyland (23) i flere kamper denne sesongen, melder Romsdals Budstikke.

Ifølge avisa kan han få et konkret tilbud fra Premier League allerede i sommer.

- Det har vært speidere fra flere større ligaer på Aker stadion i år, blant annet Bundesliga og Premier League. Arsenal er blant disse, men jeg kan ikke svare på hvilke spillere de har sett på, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til avisa.

Det er agent Jim Solbakken som representerer landslagskeeperen. Ifølge avisa har Solbakken fulgt Molde sammen med speidere fra ulike klubber i vår.

- Ørjan har vært god over tid, og det er stor interesse rundt ham. Men jeg kan ikke kommentere hvilke klubber som kan være aktuelle, sier Solbakken til Romsdals Budstikke.

Både Everton, Wigan, Borussia Möchengladbach og Schalke har fulgt Nyland.

Nyland har kontrakt med Molde fram til sommeren 2018. Hvis han går til en stor europeisk klubb nå, er det ventet at han blir klubbens mest lukrative salg noensinne, skriver avisa, som anslår at markedsverdien ligger på omtrent 50 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer