Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rømte til New York

NANTES (Dagbladet): David Beckham rømte til New York, hvor Spice Girls og kjæresten Victoria er på turné. Det er veldig klokt. For som Dagbladet skrev i går, var onsdagens hat-oppslag i engelske aviser bare forretten. I går ble United-stjerna framstilt som britenes folkefiende nummer én.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- David Beckham bør finne seg en klubb i et annet land for å unnslippe publikums reaksjon, sier en idrettspsykolog The Mirror har dratt inn i spaltene. Det er mange måter å skaffe seg alibi for egne drømme-oppslag på. Og det er også speilet på den engelske tabloid-veggen som gjør gutten til folkefiende nummer en.

Beckham-hatet kjenner ingen grenser.
Utdritinga av gutten, som bare fire dager før det røde kortet ble hyllet som verdens beste skytter etter kanonfrisparket mot Colombia, er grenseløst det også. Og smakløst, ondskapsfullt, tarvelig...you name it.

Og avisa Daily Star - en publikasjon som holder opplaget over vannet gjennom pupper, sport, sex-skandaler og Spice Girls-sensajoner - kliner i all sin useriøsitet til med følgende nyhet:

- David Beckham legger opp fotballen for å bli med i Spice Girls - som Duste Spice.

«Du er en vits»

Den ramlende avis-stjerna bruker i tillegg hele førstesida til å fortelle sine lesere at det ikke er pupper på side tre - bare Beckham. Og overskriften der er sjølsagt - «Du er en vits, Becks». Og så ramser man opp ti varianter av større og enda større grad av dårlig humor-onani. Hvor den ene sier at når Victoria skal få Beckhams øyne til å lyse opp så setter hun en lommelykt i øret hans.

Mon tro hva som må til på redaktøren?

De seriøse avisene har kjørt ut de tunge vognene de også. Og det er sjølsagt Beckhams liv utafor banen som gjorde at han feilet banen. Og spesielt Daily Telegraphs beskrivelse forteller at avisene nå er møkklei arrogante og overbetalte fotballspillere. De har et poeng, men det får da være grenser.

Telegraphs Beckham-beskrivelse finner du uthevet på denne sida. Les og døm sjøl. Og er du en av de som gikk av skaftet da Dagbladet fløy over ei Drillos-trening med helikopter skal du vite at den historien sto på trykk i et menighetsblad.

Til sammenlikning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!