Romvenninnene

ULM (Dagbladet): - Jeg må krype tidlig til køys for å kunne yte dagen etter. Solveig vil aldri legge seg til den oppsatte tida. Det høye aktivitetsnivået er både hennes beste og verste side, sier Anne Tønnessen (27) om romvenninnen Solveig Gulbrandsen (20).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hotell Maritim i Ulm er gulljentenes base under fotball-EM. Der bor de på dobbeltrom, med utsikt både til fotballstadion og handlegatene. Det siste passer shoppingdronningene Gulbrandsen og Tønnessen godt. De elsker å handle, og planlegger innkjøpene samtidig med gameboy-spillingen på sengekanten.

- Det er riktig at jeg ikke vil legge meg på kveldene. Mens Anne er på vei til drømmeland, er jeg på vandring ute i korridorene. Hun blir tidlig trøtt av bøker hun ikke leser. Jeg tåler best hotellivet som stort sett består av ikke å gjøre noen ting, sier Solveig Gulbrandsen til Dagbladet.

- Herjer

Landslagskaptein Gøril Kringen er også av den særdeles aktive typen. Brit Sandaune er tilsvarende rolig, og den ideelle romvenninnen. - På kveldene er jeg rundt på de andre rommene og herjer. Så kan jeg komme inn til Brit og slappe av i hjemmets lune rede. Vi kjenner hverandre fra barneåra, har bodd lenge sammen når vi er på tur og er som et gammelt ektepar, sier Gøril Kringen. På rommet har de egne rutiner. Gøril har alltid senga nærmest vinduet. I motsetning til Brit, er hun B-menneske og en skikkelig trøtting om morgenen. Brit er tidlig oppe, og alltid på badet først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer