Ronaldinho beskylder spansk avis for heksejakt

- Har aldri vurdert å legge opp.

VIL FULLFØRE: Ronaldinho sier han akter å fullføre kontrakten sin med AC Milan som går ut i 2011. Her er brasilianeren i duell med rumenske Cristian Chivu (t.v.) under Milan-derbyet 29. august. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix
VIL FULLFØRE: Ronaldinho sier han akter å fullføre kontrakten sin med AC Milan som går ut i 2011. Her er brasilianeren i duell med rumenske Cristian Chivu (t.v.) under Milan-derbyet 29. august. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Den spanske sportsavisa Sport skrev nylig at AC Milans Ronaldinho vurderer å legge opp etter sesongen.

Samtidig hevder den brasilianske radiostasjonen Jovem Pan at Ronaldinho gikk med samme tanker da han møtte motgang i sin siste sesong i Barcelona, men at broren og agenten Roberto de Assis snakket ham bort fra det, skriver Goal.com.

I går satte brasilianeren seg ned i Milano og forfattet et brev der han benekter påstandene fra Sport. Brevet er publisert på spillerens offisielle nettside.

- Jeg har aldri vurdert å legge opp. Nyheten er meningsløs og kommer fra en sensasjonsavis. Fotball er og har alltid vært en kilde til glede for meg. Jeg er veldig glad for å være i Milano og spille for AC Milan, akkurat som jeg var lykkelig i alle de andre byene og klubbene før, skriver han.Ronaldinho sier han er tilhenger av både positiv og negativ kritikk så lenge den er basert på fakta. Men å presentere feilaktig informasjon er uakseptabelt, sier han. Han mener generelt at mediene gjør en hederlig jobb, men han har et anstrengt forhold til nettopp Sport.- Avisa Sport har helt siden jeg var i Barcelona vært raskt ute med å publisere usanne og ondskapsfulle historier om meg. Det er utvilsomt en umotivert heksejakt. Aviser som publiserer usanne historier er ikke til å stole på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer