Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho beskylder spansk avis for heksejakt

- Har aldri vurdert å legge opp.

VIL FULLFØRE: Ronaldinho sier han akter å fullføre kontrakten sin med AC Milan som går ut i 2011. Her er brasilianeren i duell med rumenske Cristian Chivu (t.v.) under Milan-derbyet 29. august. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix
VIL FULLFØRE: Ronaldinho sier han akter å fullføre kontrakten sin med AC Milan som går ut i 2011. Her er brasilianeren i duell med rumenske Cristian Chivu (t.v.) under Milan-derbyet 29. august. Foto: Giuseppe Cacace, AFP/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Den spanske sportsavisa Sport skrev nylig at AC Milans Ronaldinho vurderer å legge opp etter sesongen.

Samtidig hevder den brasilianske radiostasjonen Jovem Pan at Ronaldinho gikk med samme tanker da han møtte motgang i sin siste sesong i Barcelona, men at broren og agenten Roberto de Assis snakket ham bort fra det, skriver Goal.com.

I går satte brasilianeren seg ned i Milano og forfattet et brev der han benekter påstandene fra Sport. Brevet er publisert på spillerens offisielle nettside.

- Jeg har aldri vurdert å legge opp. Nyheten er meningsløs og kommer fra en sensasjonsavis. Fotball er og har alltid vært en kilde til glede for meg. Jeg er veldig glad for å være i Milano og spille for AC Milan, akkurat som jeg var lykkelig i alle de andre byene og klubbene før, skriver han.

Ronaldinho sier han er tilhenger av både positiv og negativ kritikk så lenge den er basert på fakta. Men å presentere feilaktig informasjon er uakseptabelt, sier han. Han mener
generelt at mediene gjør en hederlig jobb, men han har et anstrengt forhold til nettopp Sport.

- Avisa Sport har helt siden jeg var i Barcelona vært raskt ute med å publisere usanne og ondskapsfulle historier om meg. Det er utvilsomt en umotivert heksejakt. Aviser som publiserer usanne historier er ikke til å stole på.

Han forsikrer at han har tenkt å fullføre kontrakten sin med Milan som går fram til 2011, og at han sammen med lagkameratene vil kjempe om alle mulige titler.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling