Ronaldinho blir i Barca

En ny kontrakt verdsetter ham til 1,2 milliarder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ronaldinho skal ifølge nyhetsbyrået AP ha underskrevet en ny og forbedret kontrakt med den katalanske storklubben Barcelona. Spanjolene gjør dette for å verne om sin mest kostbare eiendel.

I den gamle kontrakten var det nemlig en klausul om at Ronaldinho kunne gå til en annen klubb om budet var større enn 700 millioner kroner. Den prislappen har ikke virket skremmende på Europas storklubber, og overgangsrykter rundt brasilianeren har versert i lengre tid.

Mot forbedret lønn, har Ronaldinho blitt enig med klubben at han ikke skal forlate Barcelona før noen er villig til å bla opp mer enn smått utrolige 1,2 milliarder kroner for ham.

Barcelonas president, Joan Laporta, sier til klubbens hjemmeside at han er svært fornøyd med den nye avtalen. Det er Ronaldinho også.

- Jeg er veldig fornøyd i Barcelona, og drømmen min har alltid vært å spille for klubben, fortalte han til avisa Mundo Deportivo.

- Jeg er fornøyd, og tenker ikke så mye på pengene. Jeg håper å bli mange år i Barcelona.

Ifølge den spanske avisa El Pais kommer ronaldinho til å tjene rundt 38 millioner i året. Det er før bonuser for eventuell sportslig suksess. Den samme avisa mener å vite at den nye kontrakten er på fire år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer