- Ronaldinho «død», Gerrard ikke seg selv

Henry gir VM skylda.

(Dagbladet.no): Arsenals desidert største stjerne, Thierry Henry, har gått store deler av sesongen skadet. Laget har slitt uten sin kaptein, og har ingenting å spille for ut sesongen. Henry mener hans egne - og andre toppspilleres - skadeproblemer og formsvikt denne sesongen skyldes det tøffe kampprogrammet, som toppet seg med fjorårets VM-sluttspill.

- Jeg skadet meg ikke fordi jeg begynner å bli gammel, det er antallet kamper som er årsaken. Se på Ribery, Makelele, Gallas, og Vieira. De er skadet alle sammen, sier Henry til The Sun.

- Til og med Ronaldinho er «død». Det samme er situasjonen for Deco, og Steven Gerrard. Det er ikke den fantastiske og ekte Gerrard vi ser denne sesongen. De som skinner klarest i år, er de som spilte minst i fjor, avslutter Thierry Henry.

På livstid

Etter to år uten titler har det blitt spekulert i om hurtigtoget kommer til å forlate Emirates stadium. Nå forteller han at det bare finnes en klubb for ham.

- Folk i Frankrike, og noen her, sier at jeg kommer til å bytte klubb. Men jeg drar aldri, jeg blir her på livstid, sier VM-vinneren fra 1998.

Han forteller videre at han aldri engang har vurdert å forlate klubben.

- Uansett hva situasjonen er, stikker jeg ikke. Jeg elsker klubben, jeg elsker fansen, og jeg stiller meg 100% bak sjefen (Arsene Wenger journ. anm.), avslutter Thierry Henry.

TUNGT MESTERSKAP: Thierry Henry og Ronaldinho takker for kampen etter møtet mellom Franrike og Brasil under VM i fjor. Et mesterskap brassen virket sliten under. Foto: Reuters
TUNGT MESTERSKAP: Thierry Henry og Ronaldinho takker for kampen etter møtet mellom Franrike og Brasil under VM i fjor. Et mesterskap brassen virket sliten under. Foto: Reuters Vis mer
  • Din mening: Kreves det for mye av klodens ypperste ballspillere om dagen?
- Ronaldinho «død», Gerrard ikke seg selv
UTE AV FORM: Henry mener Steven Gerrard kun har vært en skygge av seg selv i år.