Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldinho enig med United

Beckham-erstatteren trenger bare grønt lys fra PSG. Det kan koste 372 mill. kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United er ett skritt nærmere brasilianske Ronaldinho. I dag antyder spillerens bror og agent at Ronaldinho har forhandlet fram en personlig avtale med de engelske ligamestrene.

- I løpet av onsdagen er det klart om han går til Manchester eller om han blir, sier Roberto Assis ifølge London Evening Standard.

Problemet er Paris Saint Germains prislapp. I dag sier klubbpresident Francis Graille at United må betale mer for Ronaldinho enn de fikk for David Beckham dersom de skal ha brasilianeren.

- Hvis United kommer med et tilbud på 45 mill. euro (372 mill. kroner) kan dette gå fort. Real Madrid tilbød 35 for å hente Ronaldinho neste år, og vi skulle få en tredjedel nå, sier Graille ifølge Sky Sports.

Trolig er 372 mill. lang mer penger enn United vil bruke.

- De vanskeligste er for klubbene å bli enige, sier Assis.

PSG har tidligere uttalt at de gjerne beholder 23-åringen. De behøver ikke å selge. I går kveld ble klubben tilført omlag 160 mill. kroner fra eieren Canal Plus - for å handle flere spillere.

(Dagbladet.no)