Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho er enig med Milan

- Veldig fornøyd med førsteinntrykket.

(Dagbladet.no) Det har vært uendelige spekulasjoner om Ronaldinhos framtid denne sesongen. Brasilianeren - som ble kåret til verdens beste spiller i forskjellige kåringer i 2004, 2005 og 2006 - har blitt koblet til omtrent alle storklubbene i Europa.

Nå er han nærmere enn overgang enn noen sinne.

- Ronaldinho og AC Milan har kommet til enighet om de personlige betingelsene, sier bror og agent Roberto de Assis ifølge BBC.

Skadd stjerne

Teknikeren har ikke hatt en stor sesong i Barcelona. Han er for tida skadet og kommer neppe til å spille mer før sommeren. Dette har satt ny fart i spekulasjonene, spesielt siden det har kommet rapporter fra den spanske feriebyen om at både spilleren selv og klubben er misfornøyd.

Nå kan neste stopp bli den italienske motebyen, hvor han i så fall vil bli lagkamerat med en halv busslast av brasser. Deriblant Kaka, som ble kåret til verdens beste spiller i fjor.

- Han er fornøyd med førsteinntrykket og Milan er et fantastisk lag, sier agenten.

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Ronaldinho få en årslønn på 63 millioner kroner i AC Milan.

MILANO NESTE? Den begavede teknikeren Ronaldinho er på vei til AC Milan. Ifølge italienske rapporter gjenstår det bare at klubbene blir enige. Foto: REUTERS
MILANO NESTE? Den begavede teknikeren Ronaldinho er på vei til AC Milan. Ifølge italienske rapporter gjenstår det bare at klubbene blir enige. Foto: REUTERS Vis mer

Selv om Ronaldinho har blitt enig med milaneserne gjenstår det mye. Blant annet en stor sekk med euro som må sendes til Barcelona. Men verdien av Ronaldinho er nok ikke like høy som for et par år siden, og det kan godt hende Barcelona vil benytte seg av muligheten til å tjene gode penger på ham.

Vil ha Sjeva også

- Vi har blitt enig med spilleren, men har ikke fått i land en avtale med Barcelona. Gi oss litt tid, sier Milan-direktør Adriano Galliani.

Milan-trener Carlo Ancelotti har tidligere sagt han ønsker seg både Ronaldinho og Chelsea-spiller Andrej Sjevtsjenko. Ukraineren har ikke funnet seg til rette, men milaneserne vet at han har prestert i Serie A tidligere og vil derfor hente ham tilbake.

Denne sesongen har vært svært skuffende for de rødsorte. Den regjerende Champions League-mesteren ble slått ut av Arsenal i åttendelsfinalen og risikerer nå å miste muligheten til å spille med Europas beste neste sesong.

Milan ligger på 5. plass i Serie A og må skjerpe seg de siste serierundene for at ikke sesongen skal bli en total fiasko.

image: Ronaldinho er enig med Milan
SKUFFENDE SESONG: Ronaldinho har ikke levd opp til forventningene i Barca-trøya denne sesongen.
FERDIGJUBLET PÅ CAMP NOU: Ronaldinho kan ha spilt sin siste kamp i Barcelona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media