Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho er skadd

Sier Barca. Men ryktene går om konflikt med Rijkaard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det skrives i spanske, engelske og italienske medier om en krangel mellom Ronaldinho og Barcelona-trener Frank Rijkaard.

Krangelen skal skyldes at Ronaldinho droppet treninga på lørdag og at han gjør for mange reklameoppdrag. Ifølge rapportene er dette grunnen til at Ronaldinho ikke spilte serieåpningen mot Celta Vigo.

Og om det er en konflikt, øker det selvsagt mulighetene for en overgang før overgangsvinduet stenger ved midnatt i kveld. AC Milan og Chelsea har trolig råd til å hente ham om de får lov.

Ikke 100 prosent

Den offisielle forklaringen fra klubben er imidlertid at Ronaldinho fikk en lårskade i den europeiske supercupen mot Sevilla på fredag.

Den Barcelona-baserte sportsavisa Sport skriver at Ronaldinho fortsatt ikke er 100 prosent frisk.

Sport skrev i går at opplysningene om en krangel mellom Rijkaard og Ronaldinho kommer fra hovedstadspressen i Madrid.

Barcelona-avisa skriver imidlertid at skaden var grunnen til at han ikke trente med laget på lørdag, og ikke spilte mot Celta Vigo. Ronaldinho har trent alternativt for seg selv og blitt behandlet av fysioterapeut hele uka.

SKADD? Barcelona sier Ronaldinho ble skadd under supercup-finalen mot Sevilla og Julien Escude (t.h.) på fredag. Foto: Reuters/Scanpix
SKADD? Barcelona sier Ronaldinho ble skadd under supercup-finalen mot Sevilla og Julien Escude (t.h.) på fredag. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Argentina-møte i fare

I så fall er det fare for at han går glipp av treningskampen mellom Brasil og Argentina på Arsenals nye Emirates Stadium i helga.

Ronaldinho har naturlig nok lyst til å spille prestisjeoppgjøret i London. I morgen reiser han til England for å slutte seg til den brasilianske troppen.

Så blir det opp til brasilianernes landslagslege José Luis Runco om han får spille. Den nye landslagssjefen Dunga har sagt at han kun vil bruke helt friske spillere på laget sitt.

• Hva tror du? Er Ronaldinho fortsatt Barca-spiller i morgen?

ELLER KNUTE PÅ TRÅDEN? Mens flere aviser skriver at Ronaldinho er i konflikt med trener Frank Rijkaard.