Ronaldinho får forlate Milan

Valget står mellom Flamengo, Gremio, Palmeiras og Corinthians.

ENIG MED MILAN: Ronaldinho (midten) har fått klarsignal av Milan til å reise hjem til Brasil. Her er han på en pressekonferanse i Rio de Janeiro sammen med agentbror Roberto de Assis (t.v.) og Milans mektige visepresident Adriano Galliani.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA
ENIG MED MILAN: Ronaldinho (midten) har fått klarsignal av Milan til å reise hjem til Brasil. Her er han på en pressekonferanse i Rio de Janeiro sammen med agentbror Roberto de Assis (t.v.) og Milans mektige visepresident Adriano Galliani.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da landsmannen Leonardo ble vist på dør, og Massimo Allegri fikk i oppdrag å lede AC Milan videre fra trenerbenken sist sommer, bestemte Ronaldinho seg for at nok var nok etter ni innholdsrike år i europeisk toppfotball.

- Jeg var fornøyd under Leonardos ledelse, men etter at han dro, og vi endret spillestil, bestemte jeg meg for å reise hjem til Brasil, avslørte Ronaldinho på en pressekonferanse i Rio de Janeiro, ifølge football-italia.net.

Etter måneder med tautrekking har han endelig fått viljen sin, og fortsetter nå fotballkarrieren i hjemlandet. Fire klubber sikler etter 30-åringens underskrift - deriblant moderklubben Gremio i hjembyen Porto Alegre.

- Jeg har snakket med fire klubber i Brasil: Flamengo, Gremio, Palmeiras og Corinthians. Det vanskelige var å overbevise Milan om å la ham gå. Jeg ber om tålmodighet, siden broren min har vanskelig for å bestemme seg. Han ønsker å vinne noe i Brasil., sier bror og agent Roberto de Assis.

Fortsatt under kontrakt Milans mektige visepresident Adriano Galliani var også til stede på pressekonferansen, og røpet at han har et personlig ønske om hvor mannen, som to ganger har blitt kåret til verdens fotballspiller, ender opp til slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer