Ronaldinho hjalp Mineiro til topps

Debuterte i går.

TABELLTOPP: Ronaldinho debuterte for Atletico Mineiro lørdag og hjalp laget til 1-0-seier over Palmeiras og tabelltopp i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo / Andre Penner / NTB Scanpix
TABELLTOPP: Ronaldinho debuterte for Atletico Mineiro lørdag og hjalp laget til 1-0-seier over Palmeiras og tabelltopp i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo / Andre Penner / NTB ScanpixVis mer

Ronaldinho debuterte for Atletico Mineiro lørdag og hjalp laget til 1-0-seier over Palmeiras og tabelltopp i brasiliansk fotball.

32-åringen, som ble kåret til årets spiller i verden både i 2004 og 2005, brøt nylig med Flamengo etter å ha anklaget klubben for ikke å ha betalt ham lønn for de fire siste månedene.

Atletico Mineiro fra Belo Horizonte tok sjansen på å gi ham kontrakt for resten av året, i håp om at han borte fra Rio de Janeiro skulle greie å tøyle sin hang til natteliv.

Med nummer 49 på ryggen (hans syke mors fødselsår), spilte han lørdag på sentral midtbane og skapte flere farlige situasjoner. Han var også en trussel på dødball, men han var ikke involvert i målet.

Tidligere Manchester City-spiller Jo nikket inn vinnermålet tre minutter ut i annen omgang. Atletico Mineiro har 10 poeng på fire kamper, ett mer enn Vasco da Gama.

Ronaldinho spilte i Europa for Paris Saint-Germain, Barcelona og Milan. Han vendte tilbake til hjemlandet for halvannet år siden.

(NTB)