Ronaldinho i sorg

Den tidligere Barcelona-spilleren sørger etter tapet av sin mor.

I SORG: Tidligere Barcelona-spiller Ronaldinho er i sorg etter tapet av sin mor. Foto: Back Page Images/REX
I SORG: Tidligere Barcelona-spiller Ronaldinho er i sorg etter tapet av sin mor. Foto: Back Page Images/REX Vis mer
Publisert

I desember ble Dona Miguelina innlagt på sykehus i Porto Alegre med det som viste seg å være covid-19.

På lørdag sovnet hun stille inn, 71 år gammel.

Ronaldinho har ikke uttalt seg rundt dødsfallet, men en rekke andre fotballpersonligheter har uttrykt sin medfølelse for den tidligere VM-vinneren. Blant dem, Lionel Messi. Han har delt en story på Instagram hvor han skriver:

- Ronnie, jeg har ikke ord. Jeg kan ikke tro det. Sender deg masse styrke til deg og din familie. Jeg er veldig lei meg, skriver argentineren.

Også Paris Saint Germain har uttrykt medfølelse i sosiale medier.

Ronaldinho ble i oktober smittet av corona, men opplevde ingen symptomer.

Den nå 40 år gamle brasilianeren herjet med motstanderne da han var på sitt beste. I 2002 var han med på å vinne VM med Brasil, og i 2006 vant han Champions League med Barcelona.

Livet etter karrieren har vært preget av flere skandaler. I mars i fjor ble han pågrepet i Paraguay for besittelse av et forfalsket pass.

Tilbake i 2018 måtte han ut og nekte for at han skulle gifte seg med to kvinner samtidig. Brasilianske medier slo opp at stjerna hadde fridd til begge kjærestene sine, Beatriz Sousa og Priscilla Coelho.

Seremonien skulle angivelig finne sted i Ronaldinhos 100 millioners villa i Rio de Janeiro, men han rykket ut for å benekte saken.

Han ble også seinere saksøkt for 1,3 milliarder kroner av Coehlo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer