Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho ikke god nok for Brasil

Vrakes i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona-stjernen Ronaldinho har fått mye pepper etter sommerens fotball-VM. Nå er han heller ikke vurdert som god nok for det brasilianske landslaget.

I kveldens vennskapskamp mot Kuwait er nemlig midtbanestjernen vraket fra startoppstillingen.

Årsaken er Barcelona-juvelens fysiske form.

– Ronaldinhos tekniske kvaliteter er det ingen grunn til å betvile, men han kom direkte fra ferie til spill for Barcelona. Det bekymrer meg. Han er tilbake på laget så fort den fysiske formen er bedre, sier landslagssjef Dunga.

Ronaldinho har fått hard medfart i spanske medier etter VM. Nylig ble han imidlertid tatt i forsvar av trener Frank Rijkaard.

– Vi har sett at prestasjonene ikke har vært topp, men det er ingen grunn til å være bekymret. Vi håndterer dette, og han jobber alt han kan for laget, sa Rijkaard i et intervju med den katalanske radiostasjonen RAC.

– Han er en nøkkelspiller, men ingen maskin eller robot. Noen ganger glemmer vi at han bare er et menneske, tilføyde nederlenderen.

(ANB)

HUMØRET ER FORTSATT DER: Ronaldinho koser med Robinho før kveldens landskamp - den første på 24 oppgjør hvor Brasil-stjernen ikke får spille når han er i troppen. Foto: Scanpix/Reuters
HUMØRET ER FORTSATT DER: Ronaldinho koser med Robinho før kveldens landskamp - den første på 24 oppgjør hvor Brasil-stjernen ikke får spille når han er i troppen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer