Ronaldinho ikke til Chelsea og Lerkendal

Chelsea avkrefter.

(Dagbladet.no) Tidligere i kveld ble det klart at Rosenborg møter Chelsea, Valencia og Schalke 04 i gruppespillet i Champions League.

José Mourinho kommer med et stjernespekket Chelsea-lag til Lerkendal 28. november, men trønderne får ikke se Ronaldinho.

Det har den siste uka vært spekulert i at londonerne er interessert i brasilianeren. Det har vært påståtte samtaler mellom klubbene og spillerens agent - men det har ikke skjedd noe konkret.

- Har det vi trenger

Og i dag - litt over et døgn før overgangsvinduet stenger - møttes også Chelsea-direktør Peter Kenyon og Barcelona-president Joan Laporta i Monaco. De to var der i forbindelse med Champions League-trekningen, og Kenyon hevder at Ronaldinho ikke sto på agendaen.

- Vi har de spillerne vi trenger, sier Kenyon til PA Sports.

Så hvis dette ikke bare er et spill for galleriet, kommer ikke Chelsea til å hente flere spillere før overgangsvinduet stenger.

- Vi har ikke snakket med Barcelona om Ronaldinho. Det har vært mange spekulasjoner, som det alltid er rundt Chelsea, sier Kenyon ifølge Sky Sports.

IKKE TIL PREMIER LEAGUE: Chelsea avviser at de vil hente Ronaldinho til London. Foto: REUTERS
IKKE TIL PREMIER LEAGUE: Chelsea avviser at de vil hente Ronaldinho til London. Foto: REUTERS Vis mer

Det har de siste dagene blitt spekulert i at Ronaldinho-agent Roberto de Assis Moreira begynte å snakke om Chelsea for at Ronaldinho skulle få en lønnsforhøyelse i Barca.

- Chelsea vinner gruppa

Selv om ikke Chelsea får med seg Ronaldinho til Trondheim, har de noen andre stjerner på laget som kan lyse opp Lerkendal om flomlyset eventuelt skulle konke igjen.

Rosenborg-trener Knut Tørum tror Chelsea vinner gruppa.

- Det er Chelsea som har stjernene, og jeg holder en knapp på dem som vinnere av vår gruppe. Skulle vi klare å slå dem, blir det et helvetes bråk i garderoben, sier Tørum til NTB.

Han tror imidlertid ikke engelskmennene vinner alle kampene i gruppa. Valencia kom tross alt på 4. plass i Spania forrige sesong og Schalke på 2. plass i Bundesliga. Og Rosenborg har helt sikkert ambisjoner om å bite fra seg på hjemmebane.

- Jeg tror de skal slite med å ta full pott, sier Tørum.